Weekwinnaars:

Actieformulier

(zie voorbeelden hiernaast) Je hebt geen bonnummer ingevuld
Je hebt geen datum ingevuld
Je hebt geen tankstation ingevuld
Je hebt geen voornaam ingevuld
Je hebt geen achternaam ingevuld
Je hebt geen e-mail adres ingevuld
* Verplichte velden
De ingevoerd code is niet juist
IK WIL WINNEN!

Bedankt voor het meedoen

Over de actie

Wil jij kans maken om het getankte aantal liter in euro’s retour te krijgen?

Tank bij een Argos Tankstation, activeer je tankbon en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars! Iedere week selecteren wij onder de deelnemers 10 gelukkig winnaars!

Waar staat het tankbonnummer/ticketnummer op je tankbon?

tankbon_01tankbon_02tankbon_03

Actieperiode

De actie loopt van maandag 9 april t/m zondag 3 juni 2018. Geldige tankbonnen (tankbeurten tussen maandag 9 april en zondag 3 juni 2018) kunnen tot en met zondag 10 juni 2018 geactiveerd worden.

Prijswinnaars

Iedere dinsdag maken wij rond 12.00 uur de winnaars van voorgaande week bekend. Deze winnaars zijn deelnemers die in de voorafgaande week (van maandag t/m zondag) hebben deelgenomen aan de actie. Houd hiervoor dus goed je mail in de gaten.

Deelnemende tankstations

Alle Argos Tankstations nemen deel aan de Cash Back Weken 2018.

Actievoorwaarden

  • De Actie loopt van maandag 9 april 2018 t/m zondag 3 juni 2018.
  • Deelnemers nemen deel aan de Actie door het unieke nummer op hun tankbon (welke is verkregen naar aanleiding van een tank transactie in de Actieperiode) tezamen met hun persoonlijke gegevens in te sturen via het actieformulier.
  • Deelnemers kunnen gedurende de Actieperiode zo vaak mee doen als zij willen, maar iedere tankbon kan slechts één keer worden gebruikt in de Actie.
  • De Deelnemer dient de originele tankbon te bewaren, want bij twijfel kan gevraagd worden deze te tonen. Argos behoudt zich het recht voor om Deelnemers van de Actie uit te sluiten indien Argos meent dat de authenticiteit van de tankbon niet vaststaat, dit ter beoordeling van Argos.
  • Iedere week worden gedurende de Actieperiode door Argos 10 prijswinnaars getrokken. Elke Prijswinnaar ontvangt het getankte bedrag in euro’s teruggestort op zijn of haar bankrekening. De Prijswinnaars zullen per e-mail op de hoogte worden gebracht.
  • Argos behoudt zich te allen tijde het recht voor om de Actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de Actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
  • Ondanks de grootst mogelijke zorg die Argos aan het beheer van haar website(s) en de organisatie van de Actie besteedt, is het mogelijk dat de verstrekte en/of weergegeven informatie onvolledig of onjuist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van of andere door Argos openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Argos worden tegengeworpen, noch kunnen deze enige verplichting voor Argos doen ontstaan.
  • Argos behoudt zich het recht voor om de Actievoorwaarden en de prijzen te allen tijde op enige wijze te wijzigen of de Actie voortijdig te beëindigen zonder voorafgaande of nadere kennisgeving.
  • Argos behoudt zich het recht voor om de Actievoorwaarden en de prijzen te allen tijde op enige wijze te wijzigen of de Actie voortijdig te beëindigen zonder voorafgaande of nadere kennisgeving.
Je hebt geen bonnummer ingevuld
Je hebt geen datum ingevuld
Je hebt geen tankstation ingevuld


Contactgegevens

amiGo Tankstations
VARO Energy Retail B.V.
Waalhaven z.z. 11
3089 JH Rotterdam
T + 31 (0)88 1007 222
E klantenservice@varoenergy.com

Storingsnummer

Bij een storing op een amiGo Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Over amiGo

Snel, makkelijk en voordelig tanken. Dat kan op de ruim 40 amiGo tankstations in Nederland. Lees hier meer over amiGo.

Lees meer

Vragen

Heb je vragen? Kijk of het antwoord op jouw vraag hier staat. Staat jouw antwoord er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Vanwege de beperkte personeelsbezetting in verband met het Coronavirus is onze Klantenservice momenteel beter per e-mail dan telefonisch bereikbaar.

Contact