Over amiGo

Over ons

amiGo is een Nederlands tankstation merk met ruim 40 locaties. Sinds januari 2017 zijn amiGo en zusterbedrijf Brand Oil, voornamelijk gelegen in het noorden en oosten van het land, onderdeel van VARO. Samen met het bestaande VARO-netwerk, dat o.a. tankstations onder de naam Argos exploiteert, beheert de onderneming ruim 160 tankstations in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

Brand Oil

De Brand Oil tankstations in Nederland zijn, net zoals de amiGo tankstations, onderdeel van VARO. De Brand Oil tankstations zijn allemaal bemand en je kunt er terecht voor de diverse shop artikelen en brandstoffen.

Blue One 95

Blue One 95: het bewuste alternatief voor Euro 95
De autotechniek heeft de laatste jaren enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Het streven naar zo min mogelijk milieubelasting heeft geleid tot motoren met betere prestaties en een lager brandstofverbruik. Deze moderne motoren vragen om moderne brandstoffen. Om het maximale eruit te halen is er Blue One 95: hét  bewuste alternatief voor Euro 95.

Controleer hier of je auto geschikt is voor het gebruik van Blue One 95.

LET OP: Blue One 95 kan uitsluitend gebruikt worden door personenauto’s met een benzinemotor, die geschikt is voor het gebruik van E10*.

VARO

Sinds januari 2017 zijn amiGo en Brand Oil onderdeel geworden van het Zwitserse bedrijf VARO. De toonaangevende oliemaatschappij VARO is actief op het gebied van raffinage, opslag en distributie van olieproducten. VARO bedient de markt in Noordwest-Europa. Dat doen wij op een veilige en efficiënte wijze. Het vertonen van verantwoordelijk gedrag in de gemeenschappen waarin wij actief zijn, is voor ons een absolute prioriteit.

Onze activiteiten
In onze raffinaderijen in Beieren (Duitsland) en Cressier (Zwitserland) destilleren wij benzine, diesel en stookolie uit ruwe olie. Daarna verzorgen wij het transport, de opslag en de distributie van deze producten naar onze klanten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Via een groot netwerk van wederverkopers en directe distributiekanalen voorzien wij vervolgens consumenten van benzine, diesel en stookolie.