Actieformulier

(zie voorbeelden hiernaast) Je hebt geen bonnummer ingevuld
Je hebt geen datum ingevuld
Je hebt geen tankstation ingevuld
Je hebt geen voornaam ingevuld
Je hebt geen achternaam ingevuld
Je hebt geen e-mail adres ingevuld
* Verplichte velden
De ingevoerd code is niet juist
Ik schrijf me in!

Bedankt voor het meedoen

Over de actie

Tank bij amiGo met de gratis Tankey App!

Bij een geselecteerd aantal amiGo en Brand Oil Tankstations kan je nu, als klant van energiedirect.nl, extra voordelig tanken met Tankey! Stop met zegels plakken en ga direct pegels pakken met Tankey!

Tankey is dé goedkoop-tanken app van energiedirect.nl waarmee je tot maar liefst 5 cent per liter korting krijgt op je tankbeurt. De app is helemaal vernieuwd, heeft een fris nieuw uiterlijk gekregen en is bovendien lekker makkelijk in gebruik! Bekijk onderaan de pagina bij welke amiGo en Brand Oil Tankstations je gemakkelijk en voordelig kunt tanken met Tankey.

Tankey: dé goedkoop-tanken-app.

Geen gedoe met punten of zegeltjes sparen, maar direct korting aan de pomp. En dat allemaal lekker simpel: via de gratis app van energiedirect.nl. Download Tankey nu en profiteer direct van tanken met korting. En die korting kan oplopen tot 5 cent per liter, tot maar liefst 350 liter per kwartaal. Jij rijdt vanaf nu met een glimlach naar de pomp. Goed geregeld toch?

Hoe werkt Tankey?

Hoe het werkt? Heel simpel. Je logt in op de app. Dat kan met je e-mailadres en wachtwoord of via je Google- of Facebook account. Heb je een account aangemaakt en wil je direct tanken met korting? Zoek dan een tankstation bij jou in de buurt. Zo gevonden in de Tankey app. En met bijna 300 aangesloten tankstations is er vast 1 bij jou in de buurt. Bij het tankstation open je de app en klik je op ‘nu tanken’. Voordat je tankt, kies je in de app de juiste pomp en brandstof. Je persoonlijke korting wordt direct in de prijs verrekend.

Voordelig tanken voor iedereen.

Iedereen die op jouw adres woont kan de brandstof app downloaden. Zo heeft iedereen voordeel. Je kunt er zelfs voor kiezen om CO2-neutraal te rijden door jouw CO2 te laten compenseren door energiedirect.nl. Rijd ook met een glimlach naar de pomp en download nu gratis de Tankey app in de Appstore of Google Play store.

Geen energiedirect.nl klant?

Ben je geen klant bij energiedirect.nl en wil je Tankey wel uitproberen? Dat kan! Download de app en tank twee keer met maar liefst 5 cent per liter korting bij een van de aangesloten tankstations.

Actievoorwaarden

Bekijk de actievoorwaarden in de Tankey app of op energiedirect.nl/tankey.

Je hebt geen bonnummer ingevuld
Je hebt geen datum ingevuld
Je hebt geen tankstation ingevuld


Contactgegevens

amiGo Tankstations
VARO Energy Retail B.V.
Waalhaven z.z. 11
3089 JH Rotterdam
T + 31 (0)88 1007 222
E klantenservice@varoenergy.com

Storingsnummer

Bij een storing op een amiGo Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Over amiGo

Snel, makkelijk en voordelig tanken. Dat kan op de ruim 40 amiGo tankstations in Nederland. Lees hier meer over amiGo.

Lees meer

Vragen

Heb je vragen? Kijk of het antwoord op jouw vraag hier staat. Staat jouw antwoord er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Vanwege de beperkte personeelsbezetting in verband met het Coronavirus is onze Klantenservice momenteel beter per e-mail dan telefonisch bereikbaar.

Contact