Weekwinnaars:

Over de actie

Wil jij kans maken op €1.000,- tanktegoed?

Tank bij een Argos Tankstation, activeer je tankbon en maak kans op €1.000,- tanktegoed. Iedere week verloten wij onder de deelnemers een tankpas met €1.000,- tanktegoed!

Waar staat het tankbonnummer/ticketnummer op je tankbon?

tankbon_01tankbon_02tankbon_03

Prijswinnaars

Argos maakt iedere dinsdag rond 12.00 uur de weekwinnaars van de voorgaande week bekend. Als winnaar ontvang je een tankpas met €1.000,- tanktegoed, die je kunt gebruiken op alle Argos locaties.

Actieperiode

Deze actie loopt van maandag 22 mei t/m zondag 2 juli. Geldige tankbonnen kunnen worden geactiveerd t/m zondag 9 juli 2017.

 

Deelnemende tankstations

Alle Argos tankstations nemen deel aan deze actie.

Actievoorwaarden

  • De actieperiode van de Win Weken actie loopt van maandag 22 mei t/m zondag 2 juli 2017.
  • Deelnemers nemen deel aan de Win Weken actie door op de actiepagina het unieke nummer op hun tankbon (welke is verkregen naar aanleiding van een tanktransactie bij een Argos tankstation in de actieperiode) tezamen met hun persoonlijke gegevens in te sturen via het actieformulier.
  • Deelnemers kunnen gedurende de actieperiode zo vaak mee doen als zij willen, maar iedere tankbon kan slechts één keer worden gebruikt in de Win Weken actie.
  • De deelnemer dient de originele tankbon te bewaren, want bij twijfel kan gevraagd worden deze te tonen. Argos behoudt zich het recht voor om deelnemers van de Win Weken actie uit te sluiten indien Argos meent dat de authenticiteit van de tankbon niet vaststaat, dit ter beoordeling van Argos.
  • Gedurende de actieperiode zal door Argos iedere week 1 weekwinnaar worden gekozen. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht.
  • Winnaars van de Win Weken actie ontvangen een tankpas met €1.000,- tanktegoed, die gebruikt kan worden op alle Argos locaties. Alle prijzen worden binnen twee weken na correspondentie uitgekeerd. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
  • De volledige actievoorwaarden zijn opgenomen in het actieformulier.
  • Argos behoudt zich het recht voor om de actie en de voorwaarden te allen tijde en zonder gevolgen te wijzigen en/of te annuleren.
  • Alle informatie verstrekt op het drukwerk en de website zijn onder voorbehoud van druk- en typefouten.
Je hebt geen bonnummer ingevuld
Je hebt geen datum ingevuld
Je hebt geen tankstation ingevuld